بررسی دیدگاه شهروندان تهرانی درباره پرونده هسته‌ای ایران (کد6/297)
خویش فرمایی
شهروندان تهرانی بالای 15سال
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">بررسی دیدگاه شهروندان تهرانی درباره پرونده هسته&zwnj;ای ایران</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این نظرسنجی معطوف به بررسی دیدگاه شهروندان درباره پرونده هسته&zwnj;ای ایران است. در مورد پرونده هسته&zwnj;ای ایران چند مورد بسیار اساسی بوده است از جمله: در مورد پیگیری اخبار مربوط به انرژی هسته&not;ای 5/46 درصد پاسخگویان به میزان زیادی ، 3/21 درصد بطور متوسط و 6/28 درصد به میزان کمی اخبار مربوط به انرژی هسته&zwnj;ای را دنبال می&zwnj;کنند. همچنین3/51 درصد پاسخگویان استفاده صلح آمیز از انرژی هسته&zwnj;ای و 3/7 درصد دستیابی به سلاح هسته&zwnj;ای را هدف ایران در دستیابی به انرژی اتمی می&not;دانند. 6/27 درصد پاسخگویان نیز بر این باورند که فعالیتهای هسته&zwnj;ای ایران هر دو هدف فوق را دنبال می&zwnj;کنند. از نظر بیشتر پاسخگویان (1/82 درصد)، دستیابی به فناوری هسته&zwnj;ای برای توسعه و پیشرفت کشورمان کاملاً ضروری می&zwnj;باشد. تنها 9/6 درصد افراد اهمیت کمی برای دستیابی ایران به فناوری هسته&zwnj;ای قائل بودند. در مورد عادلانه بودن عملکرد غربی&zwnj;ها در مورد پرونده ایران حدود 8/74 درصد عملکرد غربی&zwnj;ها را غیرمنطقی دانسته اند و تنها 8/6 درصد این عملکرد را منطقی دانسته&zwnj;اند. از نظر 3/74 درصد پاسخگویان، در صورت جدی شدن حمله نظامی، ایران باید بر منافع خود پافشاری کند و به گسترش فناوری هسته&zwnj;ای بپردازد. در مقابل 4/21 درصد پاسخگویان عقیده دارند که در صورت جدی شدن حمله نظامی باید انعطاف نشان داده و خواست کشورهای غربی را بپذیریم. همچنین بیشتر پاسخگویان (1/69 درصد) بر این باورند که ایران باید پس از کسب موافقت شورای امنیت، برنامه هسته&zwnj;ای خود را ادامه دهد. در مقابل 3/26 درصد پاسخگویان گفته&zwnj;اند باید بدون توجه به نظرات شورای امنیت، به فعالیت&zwnj;های هسته&zwnj;ای ادامه داد. 9/39 درصد پاسخگویان نگرانی خاصی در مورد وضعیت پرونده هسته&zwnj;ای ایران و تاثیر آن بر زندگی خود ندارند. در مقابل 5/40 درصد&nbsp; نگران تاثیر آن بر زندگی خود و 7/10 درصد تا حدودی در این مورد احساس نگرانی می&zwnj;کردند. بیشتر افراد (3/52 درصد) به توانایی دولت برای حل بحران هسته&zwnj;ای کشور اعتماد دارند. همچنین 1/15 درصد پاسخگویان تاحدودی به توانایی دولت در این زمینه اعتماد دارند و 1/23 درصد افراد اعتماد کمی به توانایی دولت در مورد حل بحران هسته&zwnj;ای کشور دارند.</span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir