پیمایش ملی؛ فرهنگ سیاسی مردم ایران (موج اول- کد: 284)
کارفرمایی
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">پیمایش ملی؛ فرهنگ سیاسی مردم ایران</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این تحقیق معطوف به بررسی فرهنگ سیاسی مردم ایران است اما از آنجا که در نظر بود این بررسی با کمک متغیرهایی صورت گیرد که در آینده بتوان از مسیر بررسی ارتباط آنها با مقوله نگرش سیاسی شناخت های دقیق تری از جامعه ایران به دست آورد برخی متغییرها که که تصور می شود برای هر تحلیلی درباره جامعه ایران ایران کارامد است (نظیر دینداری) نیز در این تحقیق گنجانده شده است. هدف اصلی این تحقیق در وهله اول به دست آوردن بانک اطلاعاتی نوینی از ویژگی های فرهنگ سیاسی ایران است. هدف دوم میزان صحت فرضیات موجود درباره ویژگی های فرهنگ سیاسی ایران است. هدف سوم نیز بررسی تنوع فرهنگ سیاسی و توزیع انواع ایستارهای در میان اقشار مختلف جامعه ایرانی است.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<br /> داده&zwnj;های نهایی این تحقیق نیز به گونه ای است که محققان بتوانند از چشم اندازها و چارچوب های نظری مختلف به بررسی آن بپردازند و در اصل مواد خامی برای تحلیل های بیشتر باشد و سایرپژوهشها را به لحاظ تحلیل آماری تغذیه کند. در این تحقیق سه بعد اساسی فرهنگ سیاسی شامل بعد شناختی، بعد عاطفی و بعد ارزیابانه مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت.در ادامه ضمن بیان انواع، منشاء، ویژگی های تاریخی و اهمیت فرهنگ سیاسی نیز ذکر گردید. <br /> لازم به ذکر است که به منظور بررسی دقیق این مقوله متغیرهای آگاهی سیاسی، مشروعیت نظام سیاسی، پذیرش مبنای دینی مشروعیت سیاسی، اعتماد به نهادهای نظام سیاسی، اعتماد به مسئولین نظام، احساس پاسخگویی، احساس عدالت توزیعی، احساس عدالت رویه ای، نگرش به قدرت، نگرش به سیاستمداران، مشارکت سیاسی، احساس بی قدرتی، احساس ناامنی، حمایت از آزادی رسانه ها، ارزیابی عملکرد اقتصادی نظام، ارزیابی عملکرداجتماعی نظام،&nbsp; ارزیابی عملکردفرهنگی نظام، ارزیابی عملکرد سیاست خارجی نظام، رضایت از زندگی، امید به آینده ایران، نگرش به وضع موجود، اقتدارگرایی، اعتماد اجتماعی، اعتماد به اقشار اجتماعی، تساهل مداری، میل به خشونت، توطئه اندیشی، تعصب ایرانی، دینداری اعتقادی، دینداری مناسکی، دینداری پیامدی،&nbsp; دینداری تجربی و مهم ترین مشکلات کشور&nbsp; مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفت. <br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir