بررسی دغدغه‌های فکری دانشجویان دانشگاههای تهران (کد: 322)
کارفرمایی
کلیه دانشجویان دانشگاه‌های دولتی شهر تهران
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">بررسی دغدغه&zwnj;های فکری دانشجویان دانشگاههای تهران</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این گزارش توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران به پیشنهاد کانون اندیشه جوان در تاریخ فروردین ماه 1386به &laquo;بررسی دغدغه&zwnj;های فکری دانشجویان دانشگاههای تهران&raquo; پرداخته است. این تحقیق بر اساس روش &laquo;پیمایش&raquo; انجام شده، جمع&zwnj;آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه بوده و جمعیت نمونه 347 نفر از کلیه دانشجویان دانشگاه&zwnj;های دولتی شهر تهران در بر گرفته است. برای نمونه&zwnj;گیری این طرح از روش طبقه&zwnj;بندی استفاده شده است. یافته&not;های پژوهش به قرار ذیل می باشد:&nbsp; <br /> در تحليل اوليه از مرور يافته&zwnj;هاي موجود به روشني مشخص است كه ناآشنایی و نداشتن دغدغه ذهنی در بخش فلسفه و معرفت&zwnj;شناسي نسبت به حوزه&zwnj;هاي كلام، قرآن&zwnj;پژوهي، اخلاق و عرفان بیشتر است. زيرا&nbsp; حجم بالايي از پاسخگويان گزينه بي&zwnj;نظر را انتخاب كرده&zwnj;اند. آشنايي با فلسفه اسلامي خيلي اندك است.33 درصد از پاسخگويان با هيچ فلسفه&zwnj;اي آشنا نيستند و نزديك به بيست درصد با فلسفه غرب بيش از فلسفه اسلامي آشنا هستند. 45 درصد هم كه بي&zwnj;نظر هستند. همچنين در مورد فهم فلسفه اسلامي، فلسفه اسلامي را در مقابل فلسفه غرب غير روان دانسته&zwnj;اند (31 درصد).<br /> در حوزه وحي: تنها 5 درصد معتقد هستند كه قرآن كلام پيامبر است و 80 درصد بر كلام خداوند بودن قرآن اذعان مي&zwnj;كنند. درباره عصمت پيامبران، نزدیک به یک چهارم (24.3 درصد) در مورد عصمت پیامبران به صورت مطلق نمی&zwnj;اندیشند.<br /> در حوزه اخلاق نزديك به 50 درصد به نسبيت در حوزه اخلاق معتقدند كه آمار قابل توجهي است. نزديك به 30 درصد وجدان را پشتوانه اخلاق دانسته&zwnj;اند.&nbsp;</span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir