بررسی رفتار انتخاباتی شهروندان حوزه انتخاباتی پاکدشت (موج سوم) (کد:3/318)
کارفرمایی
همه شهروندان 18 سال و بالاتر ساکن در حوزه انتخابی پاکدشت
<p style="text-align: center"><span style="color: #0000ff"><strong><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">بررسی رفتار انتخاباتی شهروندان حوزه انتخاباتی پاکدشت (موج سوم)</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: small"><span style="font-family: Tahoma">این تحقیق معطوف به میزان آشنایی شهروندان حوزه انتخابی پاکدشت&nbsp; با آقای باقری کاندیدای مجلس هشتم بود. این گزارش توسط ایسپا و به سفارش آقای باقری کاندیدای حوزه انتخابی پاکدشت دراسفند ماه 1386 انجام شد.<br /> نتایج کلی بدست آمده از یافته&zwnj;های تحقیق در موج سوم&nbsp; بدین صورت است که:<br /> 1- میزان آشنایی پاسخگویان با کاندیداها<br /> نتایج موج سوم نشان می&zwnj;دهد که میزان آشنایی با آقای باقری نسبتا بیشتر شده است. بگونه&zwnj;ای میزان آشنایی با ایشان از میزان آشنایی پاسخگویان با آقای بشیری تا حدودی بیشتر شده است. آشنایی با همه کاندیداها در میان مردان بیشتر است. بیشترین میزان آشنایی با آقای باقری در میان کارمندان و افراد کاسب و بازاری مشاهده می&zwnj;شود و افراد خانه&zwnj;دار کمترین آشنایی را با وی دارند. که این نتایج، یافته&zwnj;های موج دوم را تایید می&zwnj;کنند. در مقایسه با دیگر شهرک&zwnj;ها و مناطق، بیشترین میزان آشنایی با آقای باقری در پاکدشت و شریف آباد و کمترین میزان آشنایی با وی در انقلاب، حصار امیر و یبر می&zwnj;باشد.<br /> 2- میزان رأی کاندیداها<br /> همچون موج&zwnj;های اول و دوم، در موج سوم نیز پاسخگویان در زمان اجرای پژوهش در خصوص اینکه به چه کسی رأی خواهند داد تصمیم نگرفته&zwnj;اند. بیشترین رأی با 4/12 درصد به آقای موسوی اختصاص یافته است.. نکته مهم اینکه فاصله رأی آقای باقری با آقای بشیری خیلی کمتر شده است به گونه&zwnj;ای که در میان افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات گرفته&zwnj;اند، آرای آقای باقری از خانم قرچه لو و بشیری فزونی یافته و در رتبه دوم قرار گرفته&zwnj;اند.<br /> در خصوص طبقات و گروه&zwnj;های مختلف شغلی نیز باید گفت همچون موج دوم، در بین سه گروه شغلی کارگر، کارمند و کاسب و بازاری، بیشترین نسبت آرای آقای باقری مربوط به کارمندان و کمترین میزان آن در میان کارگران است. بیشترین نسبت آراء آقای باقری در حصار امیر و یبر با 8/8 درصد و کمترین نسبت آراء ایشان در شریف آباد با 2 درصد می&zwnj;باشد.<br /> </span></span></p>
درباره ایسپا
مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاد دانشگاهی در راستای توسعه علمی و تحقیقاتی کشور و با قصد رفع نیاز سازمانها و نهادهای تصمیم گیر ، ضرورت توجه به افکار عمومی و لزوم بهره گیری از مشارکت و دیدگاههای شهروندان در بهبود و توسعه امور کشور در عرصه های مختلف، از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده است.
برخی کارفرمایان
Alternate Text
Alternate Text
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 ispa.ir All rights reserved. Powered & Designed by WebTakin.ir